Prijzen & pakketten

Photoshoots

Een fotosessie van ongeveer 60 min op een buitenlocatie.

Een online fotogalerij met minimaal 40 foto's waaruit een keuze gemaakt kan worden voor 10 digitale bestanden op groot formaat.

Meer bestanden bij te bestellen voor €5,00 per stuk.

€70,-

Sportfotografie

Een fotosessie van ongeveer 120 min op een sportveld.

Een online fotogalerij met minimaal 40 foto's waaruit een keuze gemaakt kan worden voor 10 digitale bestanden op groot formaat.

Meer bestanden bij te bestellen voor €5,00 per stuk.

€ 100,-

Bruiloften

Lijkt het jullie leuk als ik jullie trouwdag vastleg? Neem dan contact op voor de mogelijkheden en een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Vanaf €500,-

Branding

Een fotosessie van ongeveer 90 a 120 min op een locatie naar keuze.

Een online fotogalerij met minimaal 60 foto's waaruit een keuze gemaakt kan worden voor 20 digitale bestanden op groot formaat.

Meer bestanden bij te bestellen voor €5,00 per stuk.

€140,-

FAQ

HOE LANG BLIJFT DE ONLINE GALERIJ BESCHIKBAAR?

De online galerij blijft minimaal een maand online. Je krijgt een mail met link naar de galerij. Deze link kun je ook doorsturen naar familie, vrienden etc. Je kunt in de galerij ook een favorietenlijst aanmaken waarin je kunt aangeven welke 20 foto's of meer je voorkeur hebben.

WAAR ZIJN JE PRIJZEN OP GEBASSEERD?

Opstellen van prijzen vind ik een lastig onderdeel. Ik heb bij het opstellen van de pakketten rekening gehouden met mijn tijd tijdens de shoot, uitzoeken en bewerken van de foto's, kosten voor opslag op 2 plekken, diverse software, apparatuur en eigen ontwikkeling.

WORDEN ONZE FOTO'S GEBRUIKT VOOR SOCIALE MEDIA?

Ja, als je een fotoshoot boekt bij DeeMedia kunnen de foto's worden gebruikt voor Social Media. Dit wordt altijd van te voren gevraagd of dit kan.

MAG IK MIJN FOTO'S DELEN OP SOCIAL MEDIA

Uiteraard mag je de door mij bewerkte foto's delen op sociale media. Graag zelfs. Je dient dan wel DeeMedia te taggen en de foto's mogen geen eigen bewerking bevatten. Uiteraard is een eigen bewerking wel mogelijk voor een fotoafdruk voor thuis aan muur. Maar ik ga er vanuit dat je mij boekt om mijn stijl van fotografie en bewerking. Zou mijn foto door jullie bewerkt geplaatst worden, geeft dat mogelijk toekomstige klanten een verkeerd beeld van mijn porfolio.

KAN IK MIJN SESSIE ANNULEREN?

Annuleren is niet mogelijk. Ik investeer op basis van de inkomsten van geplande sessies. Die investeringen kan ik niet annuleren. Een sessie kun je uiteraard wel verzetten . Dat is geen enkel probleem. Soms besluiten we beiden dat het verstandiger is om een sessie te verzetten i.v.m. de weersomstandigheden of gezondheid. Dat moet altijd mogelijk zijn.

WANNEER MOET IK BETALEN?

Zodra ik de online galerij gereed heb, ontvangen jullie een betaalverzoek voor de geboekte sessie. Nadat betaling heeft plaatsgevonden, ontvangen jullie de online galerij.