Ervaringen van klanten


Als fotograaf bij DeeMedia draait alles om het vastleggen van momenten die blijven hangen als tijdloze beelden. Ik heb het voorrecht gehad om samen te werken met prachtige mensen, en ik wil graag mijn ervaringen delen als een fotograaf die tracht meer dan alleen foto's te maken. Elk beeld is als een verhaal dat ik mag vertellen, en het zijn de ervaringen van mijn klanten die deze verhalen tot leven brengen.

Wij zijn bij Desmond geweest om onze liefde vast te leggen op camera. Dat kon hij op een natuurlijke en ontspannen manier. Desmond laat je op je gemak voelen, waardoor prachtige foto's ontstaan. Zijn input voor locatie en tijd hebben samen met de natuurlijke bewerking van de foto's voor mooie details gezorgd, zoals het ideale 'golden hour'. Omdat we zo enthousiast waren over de ervaring en de resultaten, hebben wij onze zwangerschaps shoot ook bij hem gedaan. We zouden DeeMedia zeker aanbevelen!

Daphne en Corné

Snelle en fijne samenwerking!

Familie reportage laten maken ivm ziekte. Hij heeft meteen geschakeld en de foto's zijn super mooi geworden. Ook een serie gemaakt met kleinkinderen en die foto's zijn prachtig geworden. Al met al een top fotograaf met een hart van goud!

- Familie Boelens

Prachtige actie foto's

"Desmond heeft fantastische foto's gemaakt tijdens de voetbal wedstrijd van mijn zoon en zijn team. Echt een aanrader. Goede communicatie en zorg voor het nemen van foto's met kwaliteit. Super bedankt!"

- Rens

Heel goede fotograaf

"Een super fotograaf! Maken hier altijd onze gezin foto's bij. Onze bruiloft ook met hem gedaan en wat een mooie foto's hebben wij ontvangen! Niks is te gek en hij houdt rekening met kinderen, zeker een 10+waard!"

- Patrick & Margretha

Mooi en snel resultaat!

"De foto's zijn heel mooi geworden en waren ook snel beschikbaar. Als we in de toekomst nog een keer een shoot willen dan weten we bij wie we die gaan aanvragen!"

- Jordy & Linda

Feestavond perfect vastgelegd!

"Elke keer als we de foto's van onze huwelijksfeest terugkijken, herbeleven we de magische momenten steeds opnieuw. Dank je wel!"

- Stefan & Anouk

Relaxed, aangenaam, familiemens

"Heeft bij ons al meerdere mooie momenten vastgelegd, zoals cakesmash, doopsel, generatiefoto's en ons huwelijk. Hij vraagt naar jouw mening en/of wensen en handelt daar naar. Niets is hem te veel. Hij is super aardig, en neemt echt de tijd voor je!"

- Kevin & Selina