Hey,

Ik ben Desmond


Met een passie voor het vastleggen van bijzondere momenten, heb ik de eer gehad om diverse evenementen, bruiloften, sportkampioenschappen, familieshoots en liefdevolle stelletjes te fotograferen. Mijn doel is niet alleen om beelden vast te leggen, maar om verhalen te vertellen. Elk frame dat ik schiet, vertelt een uniek verhaal en vangt de essentie van het moment. Of het nu gaat om het vieren van liefde, het vastleggen van sportieve overwinningen, of het koesteren van familiemomenten, ik ben toegewijd aan het creëren van blijvende herinneringen in prachtige beelden.


DeHardloopFotograaf


Sinds de zomer van 2023 heb ik het hardloopvirus te pakken gekregen na de 10km Singelloop in Breda. Na de eerste hardloopwedstrijd heb ik geen enkele week meer zonder hardlopen gedaan. Zeker eens per week loop ik minimaal 5 km, naast het voetballen in een vriendenteam. Na de Singelloop in Breda heb ik me ingeschreven voor de Run for Kika Marathon (kwart marathon) tijdens de NN Marathon in Rotterdam. Het was een mooie nieuwe stap in mijn hardloopcarrière. Van voetballen ging ik naar 10 km, vervolgens naar de kwart marathon (10.55 km) en nu ga ik verder naar de 15 km, de halve marathon en de hele marathon.


Tussen het trainen door en de hardloopwedstrijden, heb ik ook de tijd om andere hardlopers goed op de foto te zetten. En zo ben ik uiteindelijk bij DeHardloopFotograaf terechtgekomen. Sinds de NN Marathon in Rotterdam ben ik (bijna) elk weekend te vinden bij hardloopwedstrijden om ofwel foto's te maken en/of zelf te lopen. Dus mocht je me langs de kant van de weg zien, geef dan gerust een duimpje omhoog :)

Van hobby naar passie


Vanaf mijn vroegste herinneringen houd ik mijn camera stevig in mijn handen, van vakanties tot de meest betoverende bruiloften. Van de leukste momenten uit het leven tot aan de moeilijkste tijden, ik sta altijd voor iedereen klaar.


Wat begon als een eenvoudige hobby, is uitgegroeid tot een passie waarvoor ik mijn kennis aanzienlijk heb verdiept door diverse cursussen en workshops te volgen. "Als je jezelf bent, komt het wel goed" draag ik graag uit, zowel aan mezelf als aan jou.


Tijdens de fotoshoot wil ik jou, jullie, of je kind het gevoel geven dat volledig jezelf zijn meer dan genoeg is. Met zorg, geduld en de nodige ruimte leg ik jou vast zoals je werkelijk bent

Mijn expertise

Bruiloften

Jullie gaan trouwen, yes!!

Gefeliciteerd, nu mag je één van de mooiste dagen van je leven gaan plannen! Die dag waarop alles om jullie liefde draait. Met de fijnste mensen om je heen, in jullie mooiste kleding en met goed eten. In een kleine intieme set.

Leg de mooiste momenten vast

Bruiloftsfeesten

Naast bruiloften maak ik ook de mooiste bruiloftsfeesten vast, van begin tot het eind. Dus van het aansnijden van de taart tot aan iemand het laatste licht uit gaat doen.

What happens on a weddingparty..

Kids

Een steeds groter groeiende buik, die kleine vingertjes en teentjes, een dikke knuffel van jouw peuter of een grote schaterlach. Wil jij de tijd soms ook even stil zetten? Deze kleine, échte momenten leg ik graag voor jullie vast in liefdevolle foto's.

Jouw foto's verdienen het beste

Dieren

Een huisdier is onderdeel van je gezin. Of je nu een hond, kat, konijn, cavia, parkiet, slang of ander dier in huis hebt, je zorgt er vaak met elkaar voor en we ervaren veel liefde van onze huisdieren.

Enthousiast geworden?

Familiefotografie

Wat is het toch heerlijk om buiten deze foto's te laten maken. Tijdens een ontspannen wandeling met leuke "vragen en opdrachtjes", staat de liefde en connectie binnen jullie familie centraal.

Enthousiast geworden?

Photoshoots

Je kunt bij mij terecht voor al jouw verschillende fotoshoots en wensen. Van binnen tot buiten shoots en van kleine gezinnen tot grote vriendengroepen. Plan een fotoshoot in en dan bekijken we samen jouw wensen.

Beste foto's in een korte tijd

Sportfotografie

Al meer dan 25 jaar zit ik zelf op voetbal en heb ik al verschillende sporten gefotografeerd. Voetbal, hockey, volleybal en rugby staan onder andere in mijn portfolio en die wil ik heel graag uitbreiden.

Sporten is meer dan goed voor je

Bedrijfsfotograaf

Voor enkele bedrijven doe ik bedrijfsfotografie, van portretten tot aan de evenementen die ze organiseren. Ik leg graag alle momenten vast die ze hebben met vaste en potentiële nieuwe klanten.

Enthousiast geworden?
Bekijk op Instagram!
@deemedianl